Pressklipp med Ariana Ramhage

En TV-intervju

Här nedan finns det några artiklar,  men det som gjorde starkast intryck på mig var min första TV intervju i USA.

Egentligen blev jag kallad till en mediastudio för att göra en radiointervju, det var första dagen efter min ankomst till Chicago för min utställning på Swedish American Museum.

Åkte dit trött, direkt efter flygresan, helt jetlagad och utan smink. Tänkte att i radio går det bra, ingen ser mig.

Märkte inte att en TV-reporter lyssnade i kulisserna, han måste ha tyckt att min historia var spännande eftersom han bad mig att lämna en tv-intervju nu genast omgående.

Ibland är det bra att göra saker i rena farten, jag var nöjd efter radiointervjun. Glad tills att jag tittade mig i spegeln och såg mitt bleka trötta reseansikte. Ännu mindre nöjd  blev jag när blicken fortsatte mot mina fotvänliga resesandaler.

Det är inte så man vill synas i tv bland alla pimpade stjärnor. Bestämde mig att åtminstone behålla solglasögonen på, ett attribut som hitintills varit förbehållet rockstjärnor.  Studiomannen placerade vänligt bordet framför sandalerna (dom snygga), resultatet ser ni på bilden nedan.

Två versioner

Det gjordes två versioner av tv-intervjun, en skulle sändas före vernissagen och en efter. I den andra gällde det att hålla tungan rätt i mun och låtsas att vernissagen redan varit.

Fast innerst inne visste jag inte hur det skulle gå, eftersom tavlorna försvunnit i transporten och befann sig 70 mil söderut och jag undrade om de skulle hinna fram överhuvudtaget. Skulle det finnas något att visa upp på utställningen? Och här står jag och säger hur bra det gått på en vernissage som inte ens ägt rum.
Om ni undrar hur det gick så kom hälften av tavlorna dagen innan och resten natten före vernissagen så jag har inte ljugit om att det gick bra på vernissagen. Inga fejk news alltså!

 

I pausen mellan intervjuerna, roade jag mig med att låtsas sända nyheter, den nya hallåan från Sweden.
Så klart att de glada studiomännen har skrämt mig och sagt att allt dumma jag har hittat på precis gått ut i etern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nedan visas ett urval av pressklipp med Ariana. Klicka på bilderna för att se artikeln.

Kontakta mig.